با درود فراوان خدمت همراهان همیشگی وبوآپ همراه شما هستیم، با آموزش و پاسخ به سوالات؛ وردپرس چیست و چه کاربردی دارد؟ باما همراه باشید.
برای بهره مندشدن از کد تخفیف اسکای روم میتوانید، از این صفحه اقدام نمایید.
وردپرس چیست؟
وردپرس یک سیستم مدیریت محتوای رایگان است. که هرکسی میتواند از آن برای راهاندازی وبسایت استفاده کند. فقط کافی است، وردپرس را روی سرور میزبان یا همان هاست نصب کنید، قالب دلخواه را انتخاب کنید. و بعد صفحهها و پستهای وبسایت را ویرایش کنید. همین سادگی و در عین حال کامل بودن امکانات وردپرس باعث شده که حالا حدود یک سوم وبسایتهای دنیا از وردپرس استفاده کنند.
چرا وردپرس اینقدر محبوب است؟
در کنار وردپرس چندین سیستم مدیریت محتوای دیگر مثل جوملا، مجنتو و ویکس هم وجود دارد، اما هنوز هیچکدام از آنها نتوانستهاند، به این اندازه محبوب شوند.
سادگی
مهمترین و اصلیترین ویژگی وردپرس سادگی است. هرکسی میتواند با آن کار کند. و اصلاً نیاز به هیچگونه دوره آموزش وردپرس نیاز ندارید. شاید نصب و راهاندازی اولیه کمی نیاز به دانش فنی داشته باشد. اما بعد از نصب یک رابط کاربری گرافیکی و ساده سر و کار خواهید داشت.
انعطافپذیری
با وردپرس میتوانید هر نوع وبسایتی راهاندازی کنید. صفحههای وبسایت را به هر شکلی که میخواهید ویرایش کنید. و هر نوع محتوایی مثل؛ تصویر، ویدیو، فرم و … منتشر کنید.
مهم نیست هدف شما از ایجاد سایت چیست، با وردپرس هر نیازی داشته باشید. به راحتی راهی برای آن میتوانید پیدا کنید. حتی در سالهای اخیر راههای برای تبدیل وبسایت وپردپرسی به اپلیکیشن موبایل هم ایجاد شده است.
متن باز (open source)
متن باز یعنی تمام کدهای وردپرس به صورت همگانی در دسترس است. و همه میتوانند در توسعه آن کمک کنند. به زبان ساده، این یک پروژه عامالمنفعه است. و توسعه آن به سود همه است.
توسعهدهندهها و برنامهنویسانی از سراسر دنیا روی وردپرس کار میکنند. بعضی روی هسته اصلی وردپرس کار میکند، بعضی روی افزونهها و خیلیها هم هستند، که قالبهای وردپرس را میسازند یا بهروزرسانی میکنند.
البته تمام این تلاش و زحمت بدون مزد نیست. سازندگان قالب از فروش آنها کسب درآمد میکنند. و توسعهدهندگان افزونه با ارائه امکانات غیر رایگان مبالغی دریافت میکنند.
قابلیت نصب افزونه
همانطور گفتیم وردپرس فقط یک اسکلتبندی اولیه به شما میدهد. پس بقیه کارها با خودتان است. مثلاً؛ اگر بخواهید فرمی برای ثبتنام در سایت قرار دهید، برای فروشگاه اینترنتی درگاه پرداخت بانکی راهاندازی کنید. یا سرویس چت آنلاین را به سایت خود وصل کنید، در این موارد به افزونهها نیاز دارید.
امنیت بالا
اگر دانش فنی شما درباره امنیت وبسایتها کم باشد، حتماً همیشه این سوال در ذهنتان خواهد بود که آیا سایت من مشکلی ندارد؟ چطور جلوی هک شدن سایت را بگیرم؟ و….
برای خرید کلاس آنلاین اسکای روم میتوانید، در این صفحه اقدام نمایید.
وردپرس این مشکل را تا حد خوبی تامین کرده. و حداقل سایت شما با تکنیکهای ساده هک در معرض خطر نخواهد بود. البته این حرف به این معنی نیست، که وردپرس هیچ مشکل امنیتی ندارد. کاربرد وردپرس
همیشه در حال توسعه
فرض کنید سایت خود را بدون استفاده از سیستمهای محتوا مثل وردپرس طراحی و کدنویسی کردهاید. حتماً بعد از گذشت حداقل یک سال نیاز به تغییرات و بهروزرسانیهای زیادی خواهید داشت. این بهروزرسانیها فقط تغییرات سلیقهای مربوط به خودتان نیست. راهکارهای توسعه و طراحی، حفظ امنیت، ارتقای وبسایت و افزایش سرعت همیشه در حال تغییر هستند. پس نمیتوانید یک سایت طراحی شده تحویل بگیرید. و برای همیشه از همان استفاده کنید.
برای استفاده از وردپرس به چه چیزهایی نیاز داریم؟
خب حالا رسیدیم به قسمت شیرین و دوستداشتنی کار یعنی نصب وردپرس. برای شروع راه اندازی وبسایت با وردپرس به یک دامنه و یک میزبان یا هاست نیاز دارید. ثبت دامنه هم کاری ندارد؛ با یک جستجوی ساده میبینید که دهها شرکت در ایران هستند. که این کار را بعد از درخواست در کمتر از چند ساعت برای شما انجام میدهند.
وقتی این دو را فراهم کردید فقط باید فایل قابل نصب آخرین ویرایش وردپرس را از سایت رسمی آن دانلود کنید. و مراحل نصب را انجام دهید. کاربرد وردپرس
آیا وردپرس کافی و همه چیز تمام است؟
در دنیای طراحی وب؛ اگر قرار است یک وبسایت ساده یا فروشگاهی در ابعاد متوسط داشته باشید، وردپرس تمام نیازهای شما را تأمین میکند. اگر هم مشکل کوچکی وجود داشته باشد، با کمک یک طراح وب میتوانید مشکل را حل کنید. اما در صورتی که میخواهید یک سایت کاملاً؛ اختصاصی متناسب با نیازهای خودتان بسازید، وردپرس کمک زیادی نخواهد کرد.
حالا پیشنهاد ما چیست؟ ما پیشنهاد میدهیم، اگر هدف شما فقط راهاندازی یک سایت ساده مثل؛ سایت شخصی، شرکتی یا وبلاگ است. با وردپرس میتوانید با کمترین هزینه به بهترین شکل ممکن به هدفتان برسید. در صورتی هم که هدف بزرگی مثل راهاندازی یک کسبوکار اینترنتی یا فروشگاه اینترنتی دارید هم میتوانید با وردپرس شروع کنید. و بعد از گسترش کار و رسیدن به مرحلهای که دیگر وردپرس جوابگو نبود آنجا میتوانید هزینه کنید. و سایت کامل اختصاصی را بسازید.