هرآنچه که باید درباره امنیت ویپ (VOIP) بدانید!

هرآنچه که باید درباره امنیت ویپ (VOIP) بدانید!

در این مقاله قصد داریم، به موضوع هرآنچه که باید درباره امنیت ویپ (VOIP) بدانید! بپردازیم. پس همراه با وبوآپ بمانید.

همچنین می‌توانید، برای کسب اطلاعات بیشتر از صفحه “ خط تلفن اینترنتی ” استفاده کنید. ☎


امنیت ویپ…

مرکز تلفن در کسب و کارها و سازمان ها، بر بستر تکنولوژی ویپ پیاده سازی میشود. محافظت از تماس ها و اطلاعات، چه برای سازمان های امنیتی و مهم، چه برای کسب و کارهای کوچک، بسیار مهم و ضروری است. بنابراین؛ شناختن انواع حملات امنیتی خالی از لطف نیست.هرآنچه که باید درباره امنیت ویپ (VOIP) بدانید!

حمله هایی که امنیت ویپ مانع آن میشود:

با شنیدن اسم حمله امنیتی یا امنیت ویپ، یاد هکرها و افراد بیرون از آن سازمان می افتیم. که قصد نفوذ به بستری از اطلاعات امنیتی و مهم را دارند. اما خب؛ حمله امنیتی، صرفا حمله خارجی نیست.

+حمله امنیتی داخلی

گاهی حمله از درون سازمان صورت گرفته. و یکی از افراد درون سازمان که به شبکه دسترسی دارد. و  با نام کاربری و رمز عبور بخصوصی. امنیت ویپ را به خطر می اندازد. این افراد می توانند؛ با استفاده از بد افزار یا دستکاری کردن سیستم به اطلاعات دسترسی پیدا کنند.

+حمله امنیتی خارجی

گاهی رقبا چشم دیدن موفقیت های شما را ندارند. پس تلاش میکنند. با هر روشی که می شود. در سیستم مرکز تلفن ویپ شما اختلال برقرار کنند. تا اندکی بتوانند؛ خود را به شما برسانند. و یا اطلاعات کاربران و تماس های شما را به سرقت ببرند.

سه گام برای اطمینان از امنیت ویپ

برای امنیت ویپ چندین راهکار وجود دارد. که ما مهم ترین آن را در قالب سه گام برای شما بیان نموده ایم.

گام اول:

تحقیق و پرس و جو درباره سابقه و قدرت تیم فنی و پشتیبانی شرکتی که می خواهید مرکز تلفن خود را از آن تهیه کنید. و یا امنیت ویپ خود را به آن شرکت سپرده اید.

گام دوم:

ابتدا با امکانات نرم افزاری شاید حدود 60 الی 70 درصد امنیت خود را بالا برده و تضمین کنید. ولی برای رساندن این عدد به 80 الی 90 درصد نیاز به سخت افزار و هزینه بیشتری دارید. توجه داشته باشید، این امنیت ممکن است. هیچگاه به 100 درصد نمی رسد.

گام سوم:

در نگهداری از اطلاعات خود بسیار مراقب باشید. و قوی عمل کنید. سعی کنید از پسوردهای قدرتمند استفاده نموده. تا احتمال حدس زدن و نفوذ بدافزارها و اشخاص را به حساب های کاربری و اطلاعات خود به صفر برسانید.

SBC در امنیت ویپ چیست؟ و چه نقشی را ایفا می کند؟

SBC مخفف عبارت Session Border Controller میباشد. به عبارت ساده تر مانند فایروال در شبکه های کامپیوتری می باشد. سیستمی که مانع نفوذ و باعث بالا بردن امنیت در برابر انواع حملات و … می شود. که بجای فایروال های شبکه قرار می گیرد.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

اسکرول به بالا