قصد دارم، تا به بررسی مشکل محدودیت پیوندهای یکتا در وردپرس بپردازم. و در نهایت با استفاده از راهکارهای موجود کاری کنیم. تا پیوندهای یکتا ما به صورت کامل درج شوند.
برای خرید کلاس آنلاین اسکای روم میتوانید، در این صفحه اقدام نمایید.
تنظیم پیوند یکتا در وردپرس و رفع محدودیت پیوند یکتا وردپرس
قبل از اینکه به معرفی راهکارها بپردازم لازمه تا به موارد بسیار مهمی اشاره ای داشته باشم. تا تصمیم خودتون را برای تغییر در ساختار پیوند یکتا و رفع محدودیت در تعداد کاراکتر نامک وردپرس بگیرید.
شاید برای اولین بار با این موضوع روبهرو بشید. و ببینید که پیوند یکتای شما به صورت نصفه و نیمه ثبت میشه فکر کنید مشکل از وردپرس هست. و یا اینکه مثل خیلیای دیگه بگین که وردپرس باگ داره، اما قضیه اصلا اینطور نیست. دلیل اینکه وردپرس این محدودیت را برای پیوندهای یکتا اعمال کرده چیزی نیست، جز رعایت نکات SEO و بهینه سازی وبسایت در نزد موتورهای جستجو همچون گوگل.
وردپرس به صورت پیشفرض تعداد کاراکتر مجاز برای قرار گرفتن در پیوند یکتا را روی 70 تنظیم کرده است. چرا که در امر سئو و بهینه سازی وبسایت موتورهای جستجو بیش از این مقدار را نمیخونند. بنابراین؛ اگر که شما یک پیوند یکتایی طولانی داشته باشید. صرفا 70 کاراکتر اول خونده خواهند شد.
و ادامه اون دیگه نادیده گرفته میشه، حالا اینو هم در نظر بگیرید که کلیدیترین کلمات که به عنوان کلیدواژه هستند. در نیمه دوم باشند. که موتور جستجو اونها را نمیخونه، در این صورت شانس شما برای قرارگیری در نتایج بالاتر کمتر خواهد بود.
مشکل دیگه که برای استفاده از پیوند یکتای طولانی وجود داره. مربوط به خود وبسایت خواهد شد. یعنی وقتی شما پیوندهای یکتا طولانی داشته باشید با خطاهای زیر روبهرو خواهید شد.
- تایم اوت شدن مداوم سایت.
- مواجه شدن با خطاهای 404
افزونه رفع محدودیت تعداد کاراکتر پیوند یکتا وردپرس
مثل همیشه اولین و سادهترین راهکار استفاده از افزونه خواهد بود. افزونهای که قصد معرفی آن را دارم با عنوان Longer Permalinks در مخزن وردپرس به ثبت رسیده. و تا به امروز تونسته تا بیش از 100 نصب فعال و کسب امتیاز 5 را ازآن خودش بکنه. که با استفاده از این افزونه میتونید تا تعداد کاراکترهای پیوند یکتا وردپرس را افزایش دهید.
بعد از نصب و فعال سازی این افزونه لازم نیست کار خاص دیگه ای انجام بدین فقط کافیه افزونه را نصب و فعال کنید. تا کارکرد اون شروع بشه، افزونه دارای هیچ تنظیماتی نیست. و با نصب اون منویی به پیشخوان وردپرس شما اضافه نخواهد شد.
حالا از این پس هر عنوانی که برای نوشته خودتون وارد کرده باشید. به صورت کامل در پیوند یکتای نوشته هم درج خواهد شد. دقت کنید. که این افزونه به شما این امکان را خواهد داد. تا 300 کاراکتر در نامک نوشته استفاده کنید. بنابراین؛ برای حفظ سئو سایت و ضربه نزدن به سایت خودتون سعی کنید. تا با ویرایش پیوند یکتا این مشکلات را از سر راه بردارید.
رفع محدودیت تعداد کاراکتر پیوند یکتا وردپرس از فایل functions.php
اگر تمایلی به استفاده از افزونه ندارید میتونید تا با استفاده از فایل Functions.php قالب هم امکان رفع محدودیت تعداد کاراکتر پیوند یکتا وردپرس برای شما فراهم خواهد بود، برای این کار وارد پیشخوان وردپرس شده.
سپس؛ روی منوی نمایش> ویرایشگر کلیک کنید. تا به ویرایشگر قالب خودتون مراجعه کرده. و سپس؛ به دنبال فایلی با نام functions.php بگردید. یا اینکه وارد هاست خود شده. و با کلیک روی File Manager به مسیر /public_html/wp-content/themes/ مراجعه کنید.
سپس وارد پوشه قالبی که هم اکنون ازش دارید استفاده کنید شده. و فایل مورد نظر را جهت ویرایش پیدا کنید. بعد از یافتن فایل هم اگر از هاست سی پنل استفاده میکنید کافیه تا روی فایل مورد نظر راست کلیک کرده. و گزینه Edit را انتخاب کنید. حالا که صفحه ویرایشگر باز شد کدهای زیر را در مکان مناسبی از این فایل قرار دهید. پیشنهاد میکنم این کدها را در انتهای فایل قرار دهید.
کدها
add_filter( 'sanitize_title', 'wpse52690_limit_length', 1, 3 );
function wpse52690_limit_length( $title, $raw_title, $context ) {
// filters
if( $context != 'save' )
return $title;
// vars
$desired_length = 20; //number of chars
$desired_words = 5; //number of words
$prohibited = array(
'the'
,'in'
,'my'
,'etc'
//put any more words you do not want to be in the slug in this array
);
// do the actual work
// filter out unwanted words
$_title = explode( ' ', $title );
//if you want more than one switch to preg_split()
$_title = array_diff( $_title, $prohibited );
// count letters and recombine
$new_title = '';
for( $i=0, $count=count($_title); $i<$count; $i++ ) {
//check for number of words
if( $i > $desired_words )
break;
//check for number of letters
if( mb_strlen( $new_title.' '.$_title[$i] ) > $desired_length )
break;
if( $i != 0 )
$new_title .= ' ';
$new_title .= $_title[$i];
}
return $new_title;
}
حالا بعد از ذخیره فایل قادر خواهید بود. تا از به صورت کامل عنوانی که برای نوشته وارد کردید. را در پیوند یکتای نوشته خود استفاده کنید.