تفاوت نوشته و برگه در وردپرس چیست؟

امروز در این آموزش از وبوآپ قصد دارم.  که به تفاوت نوشته و برگه در وردپرس بپردازم. تا با هم ببینیم یک نوشته و برگه در وردپرس چه فرقی با هم دارد. و در برگه و نوشته وردپرس، نسبت به همدیگر چه امکاناتی کمتر و بیشتر شده است.

⭐برای خرید کلاس آنلاین اسکای روم میتوانید، در این صفحه اقدام نمایید.⭐

تفاوت نوشته و برگه در وردپرس چیست؟

همونطور که میدونید وقتی اقدام به افزودن نوشته در وردپرس میکنید. بعد از انتشار دادن اون نوشته با مراجعه به صفحه اصلی سایت خواهید دید. که نوشته مورد نظر در صفحه نمایش داده شده و میتونید اونو مشاهده کنید. حالا به همین ترتیب وقتی نوشته‌های بیشتری در وردپرس اضافه کنید. لیستی از کلیه نوشته‌های منتشر شده در سایت به ترتیب زمانی نمایش داده خواهند شد. که می‌توانید آنها را ببینید. اما وقتی اقدام به افزودن برگه در وردپرس می‌کنید بعد از منتشر کردن اثری از برگه در صفحه اصلی سایت وجود نخواهد داشت.

به هر تعداد برگه که در سایت منتشر کنید. در هیچ کدوم از صفحات نمایش داده نخواهند شد. و برای اینکه کاربران قادر به مشاهده برگه در وردپرس باشند. لازمه تا لینک برگه را در بخشی از وبسایت مثل فهرست وردپرس قرار بدین تا با مشاهده روی لینک به صفحه برگه هدایت شوند.

تفاوت نوشته و برگه

پس؛ تا اینجای کار یکی از تفاوت‌های اصلی نوشته و برگه در این است. که نوشته‌ها در وردپرس حالت پویا دارند ولی برگه‌ها در وردپرس یک حالت ایستا و ثابتی دارند. بنابراین اگر ما بخواهیم تا صفحات خودمون را ایجاد کنیم. باید دقت داشته باشیم. که اگر محتوای ما نیاز به به‌روزرسانی نداره. و محتوای اون چنان مهم نیست که در بخش نوشته قرار بگیره. باید به عنوان برگه اونو ایجاد کنیم.

این صفحات معمولا شامل صفحاتی مثل؛ تماس با ما، درباره ما و… هستند که یک محتوای ثابت در طول مدت زمان زیادی دارند. و به ندرت پیش میاد. تا اونها را ویرایش کنیم. اما برای صفحاتی که نیاز به آپدیت دارند. باید از نوشته استفاده کنیم. تا بشه از امکاناتی مثل دسته‌بندی و برچسب گذاری هم استفاده کرد.

دسته بندی و برچسب گذاری در نوشته و برگه وردپرس

همونطور که اشاره شد. یکی دیگه از تفاوت‌های برگه و نوشته در وردپرس اینه که امکان استفاده از دسته‌بندی و برچسب در نوشته وجود داره. اما؛ در برگه‌ها امکان دسته‌بندی و برچسب گذاری وجود نداره. و اگر قصد داشته باشید. تا از دسته‌بندی و برچسب گذاری در برگه وردپرس استفاده کنید. لازمه تا خودتون با افزودن کد و یا نصب افزونه این امکان را در وردپرس فراهم کنید. با افزودن دسته و برچسب به برگه هم میتونید تا مثل؛ نوشته‌ها از این امکان استفاده کرده و از دسته و برچسب در برگه وردپرس استفاده کنید.

اما در مقابل یک قابلیت در برگه‌ها وجود داره. که میتونید به صورت سلسله مراتبی اونها را تهیه کنید. یعنی اینکه میتونید یک برگه مادر ایجاد کنید. و سپس با ساخت چند برگه و انتخاب این برگه مادر به عنوان برگه اصلی برگه‌های دیگه را به صورت سلسله مراتبی قرار بدین.

دسته بندی و برچسب گذاری

در این صورت آدرس برگه‌ها به صورت سلسله‌ای خواهند بود. یکی دیگه از مزیت‌های برگه هم امکان انتخاب قالب جدا برای برگه‌ها در وردپرس است. به این صورت که با افزودن برگه شما میتونید؛ چند قالب و استایل برای برگه‌ها در نظر بگیرید. و سپس، از بخش انتخاب قالب در صفحه ویرایش برگه هر قالب جدا که برای برگه طراحی کردید. را نمایش دهید.

فرق برگه و نوشته در وردپرس به همینجا ختم نشده و در RSS وردپرس هم با هم تفاوت دارند. به این صورت که در فید سایت اثری از برگه‌ها به چشم نمیخوره اما نوشته‌ها در خوراک سایت قرار دارند. و میتونید اونها را در فید وردپرس مشاهده کنید.

برای سفارش طراحی سایت به این لینک مراجعه کنید.

البته؛ این گزینه به صورت پیشفرض بوده. و اگر بخواهید. تا برگه در فید وردپرس نمایش داده بشه میتونید، خودتون با کدنویسی و یا افزونه این قابلیت رو هم به برگه وردپرس اضافه کنید. تا برگه‌ها هم در فید سایت نمایش داده شوند.

فرق برگه و نوشته در وردپرس

 

نوشته:
  • مناسب برای صفحات و محتوای زمان‌دار.
  • مناسب برای محتوایی که نیاز به آرشیو شدن دارد.
  • دارای تاریخ انتشار است.
  • امکان دسته‌بندی، برچسب گذاری و نویسنده دارد.
  • بر اساس تاریخی در سایت به صورت لیست پشت سر هم نمایش داده می‌شود.
  • امکان استفاده از پیوند یکتا بر اساس تاریخ در آن وجود دارد.
برگه:
  • مناسب برای صفحات و محتوایی که نیاز به تغییر ندارد.
  • این نوع صفحات به صورت جداگانه ثبت می‌شوند و در ساین نمایش داده نمی‌شوند.
  • امکان دسته‌بندی، برچسب‌گذاری و نمایش نویسنده به صورت پیشفرض در آنها وجود ندارد.
  • امکان استفاده از قالب‌های گوناگون در آنها وجود دارد.
  • امکان نمایش به صورت سلسله مراتبی را دارند(حالت والد به فرزند یا همان زیرمجموعه).
  • مناسب برای لینک دادن از منو وردپرس.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

اسکرول به بالا