بهترین هاست برای وردپرس چه ویژگی هایی دارد؟

بهترین هاست برای وردپرس چه ویژگی هایی دارد؟

بهترین هاست برای وردپرس

در این آموزش قصد داریم، تا بنا به تجربه و گفتگو با دوستانی که در زمینه وردپرس فعالیت دارند. به موارد مورد نیاز برای خرید مناسب بهترین هاست وردپرس بپردازیم. پس تا انتها همراه ما باشید.🌸

برای خرید کلاس آنلاین اسکای روم میتوانید در این صفحه اقدام نمایید.

بهترین هاست برای وردپرس چه ویژگی هایی دارد؟

همونطور که میدونید، وردپرس به عنوان بهترین سایت ساز و پلتفرم (CMS) مدیریت محتوا در جهان شناخته شده. و تعداد سایت‌های استفاده کننده از وردپرس، چه در میان فارسی زبانان و چه در سطح جهان، گویای محبوبیت وردپرس در بین وبمسترها هست. که برای این مورد در آینده به صورت جامع به بررسی و معرفی بهترین سایت‌هایی که از وردپرس استفاده میکنند. میپردازیم.

این سایت، ساز و مدیریت محتوا به دلیل وجود میلیون‌ها قالب و افزونه‌هایی که چه به صورت رایگان و چه به صورت تجاری داره، لازمه تا بستر مناسب برای کارکرد صحیح اونها هم فراهم باشه. به عبارت دیگه؛ اگر شما از افزونه‌ای استفاده می کنید. که نیازمندی هایی مثل cURL فعال بودن سوآپ روی هاست و.. دارند.

در صورتی که، میزبان وب و هاست وردپرس که از اون استفاده می کنید، چنین قابلیت‌هایی در اختیار شما قرار نده مطمئنا برای شما کار نخواهند کرد. و متضرر خواهید شد.

بهترین هاست برای وردپرس

در ادامه بحث بهترین هاست برای وردپرس

سرعت، قدرت و قابل اطمینان بودن از مهم‌ترین و اصلی‌ترین فاکتورها و ویژگی های هاست مناسب وردپرس هستند. در واقع ما به این موارد نیاز داریم. تا سایت خودمون رو در یک بستر مناسب از نظر سرعت، امنیت و قابل اعتماد بودن از نظر حریم شخصی کاربران و داده‌های اون ها و همچنین داده‌های خودمون برسیم.

باز هم با این وجود، یک عامل خیلی خیلی مهم‌تر از این‌ها وجود داره. تا شما بتونید، به یک انتخاب درست از هاست مناسب وردپرس برسید. و اون چیزی نیست، جز “نیازهای شما در انتخاب هاست مناسب وردپرس“؛ شاید کمی تعجب برانگیز باشه. اما در هر موضوع و دسته‌بندی این نیازهای ما هستند. که بنا به شرایط موجود در اولویت قرار دارند، چرا که همین نیازها و شرایط شما هستند. که می تونند، تا از نظر هزینه کلی که برای خرید هاست مخصوص وردپرس صرف می کنید شما را نجات دهند.

پیش نیازهای هاست میزبان وردپرس

اگه ما بیایم، و یک هاست ویندوزی بخریم. تا اقدام به نصب وردپرس روی اون کنیم. مطمئنا هیچ کاربردی نداره. چرا که هاست‌ های ویندوزی، برای اسکریپتی که با زبان برنامه‌نویسی PHP ساخته شدن، کاربرد نداره، البته با یک سری کارهای پیچیده می تونید، از این کار استفاده کنید. که اصلا پیشنهاد نمیشه این کارها رو انجام بدین.

پس بیاید تا با هم ببینیم، وردپرس برای اجرا و پردازش اطلاعات عظیمی که قراره روز به روز در دیتابیس ذخیره و اضافه بشن، به چه چیزهایی نیاز دارد.

✔ استفاده از PHP ورژن 5.2 و بالاتر.

✔ پایگاه داده Mysql ورژن 5.0 و بالاتر و یا پایگاه داده MariaDB با ورژن 10 یا بالاتر.

✔ سرور لینوکس از نوع آپاچی، Nginx

✔ و…

برای استفاده از وردپرس، بهترین هاست وردپرس چه ویژگی هایی دارد؟

1- سیستم عامل و کنترل پنل

هاستی برای وردپرس مناسب است. که دارای کنترل پنل و سیستم عامل مناسب باشد. تا با استفاده از آنها بتوان به راحتی در یک محیط کاربردی و مناسب روی وبسایت خود مدیریت کرد.

همونطور که می دونید، امروزه انواع کنترل پنل‌هایی همچون پلسک، سی پنل، دایرکت ادمین، کولوکسو و… از این دست کنترل پنل ها وجود دارند که هر کدوم از ماها بنا به نیازی که داریم، به اصطلاح باهاشن راحت هستیم.

در این بین، دو کنترل پنل سی پنل و دایرکت ادمین در بین کاربران از محبوبیت بیشتری برخوردار هستند. که هر یک از آنها می توانند، نیاز قشر خاصی از مدیران سایت‌ها را برطرف نمایند. هاست سی پنل دارای محیط گرافیکی و ظاهر کاربرپسندتری است. که حجم عظیمی از کاربران را به خود اختصاص داده است. و اکثر کاربران استفاده از این کنترل محتوا را جزء اولویت خود قرار داده‌اند.

در مقابل دایرکت ادمین نسبت به سی‌پنل از ظاهر ضعیف تری برخوردار است. و کار با آن برای کاربرانی که به گرافیک و کاربرپسند بودن، توجه ویژه‌ای دارند مناسب نیست. اما در مقابل کاربران حرفه‌ای نیازی به این ندارند. و با دایرکت ادمین به دلیل اینکه هزینه کمتری برای آنها خواهد داشت. کار می کنند، که این موارد جزو عمده تفاوت هاست سی پنل و دایرکت ادمین می‌باشند.

برای سفارش طراحی سایت به این لینک مراجعه کنید.

2- فضای میزبانی

یکی از دلایلی که باعث میشه تا به سمت هاست وردپرسی سوق داده شوید، این است. که به دلیل افزایش داده‌های سایت و محدود بودن این میزان در هاست وردپرس مجبور هستید، تا از سایت‌های دانلود که حق اشتراک به اونها پرداخت کنید استفاده کنید.

خبر خوب اینه که، اخیرا شرکت‌های میزبانی هاستی با فضای مناسب رو کانفیگ کردن که از همه لحاظ برای وردپرس مناسب هستش. البته دلایل دیگه هم می تونه جدای از این مثال در زمینه استفاده از هاست‌های اشتراکی وجود داشته باشند. به عنوان نمونه وقتی که دیگه هاست اشتراکی شما قادر نیست. تا نیاز شما را برطرف کنه و پاسخ بده. مجبورید تا از سرور اختصاصی برای این کار استفاده کنید.

3- پهنای باند و ترافیک

همونطوری که؛ در مقاله معرفی وردپرس اشاره شد، این سایت ساز و مدیریت محتوا در ابتدای تولد و شکوفا شدن صرفا یک CMS برای مدیریت وبلاگ بود. اما، با گذشت زمان و کار روی این اسکریپت رفته رفته انعطاف پذیر تر شد. و حالا با استفاده از وردپرس می تونید، هر نوع سایتی که قصد راه‌اندازی دارید، با استفاده از وردپرس ایجاد کنید.

اما، در این بین سایت‌های آموزش تخصصی، خبری و سرگرمی که ترافیک بسیار بالایی دارن، بیشتر از وردپرس استفاده می کنند. که ترافیک و پهنای باند مصرفی در چنین سایت‌هایی خیلی مهمه! تا بتونند بنا به هزینه خودشون هاستی انتخاب کنند. که ضمن داشتن توانایی پاسخگویی به این میزان بازدید بتونه، کمترین هزینه ‌ای برای آنها داشته باشد.

بهترین هاست برای وردپرس

4- بک‌آپ گیری و پشتیبانی از سایت

با وجود حجم بالای فضای سایت، و از طرفی ترافیک بالا در پهنای باند مصرفی، بزرگترین مشکلی که تمامی وب سایت‌ها با اون در حال دست و پنجه نرم کردن هستند. مبحث پشتیبان گیری از سایت و داشتن بک‌آپ برای جلوگیری از مشکلات احتمالی که در آینده میتونه رخ بده هستش، موارد زیر از شایع ترین مشکلات احتمالی هستند:

هک و نفوذ در سایت.

❌ خطای برنامه‌نویسی.

❌ حذف داده‌های هاست.

❌ از دست رفتن سهوی اطلاعات.

❌ و…

این قبیل مشکلات خودشون دلیل محکمی هستند. که ثابت می کنند. یک هاست مناسب وردپرس برای رفع این مشکلات نیاز به داشتن نسخه پشتیبان از سایت داره. تا بشه در کوتاه‌ترین زمان ممکن اون رو رفع کنیم. به طوری که، به‌روزترین داده‌ها در فایل پشتیبان سایت ما وجود داشته باشه.

پس با این حساب، هرچه بازه زمانی بک آپ و پشتیبان گیری از داده های سایت در هاست کمتر باشد. و به فواصل زمانی کوتاه تری انجام گرفته باشه. میشه گفت که؛ از نظر بک آپ گیری چنین هاستی مناسب‌تر هم هست.

5- امنیت اطلاعات

حرف اول برای هر چیزی و در هر زمینه‌ای رو امنیت اطلاعات و قرار داشتن کاربران در یک لایه امنیتی مناسب میزنه. و اگر هاستی که از اون استفاده می‌کنیم، در مقابل هر نوع حملاتی عملکرد ضعیفی داشته باشه، باعث میشه که خسارات جبران ناپذیری به سایت ما وارد بشه.

همونطور که می دونید، آنلاین بودن سایت و به اصطلاح وجود راه باز برای موتورهای جستجو که، مدام با علاقه فراوان به دنبال مقالات و مطالب کاربردی و مناسب هستند. از اهمیت بسیار بالایی برای هر وبسایت برخوردار است. لذا برای همین موضوع هست. که گفته میشه، سایت باید همیشه آنلاین و از درصد آپتایم بالایی هم برخوردار باشه.

بنابراین وقتی مسئله امنیت کاربران با حملاتی زیر سوال قرار بگیره. و سایت از دسترس خارج بشه همین موضوع باعث خسارت به سایت شما خواهد شد. که برای جبران این خسارت و قرارگیری؛ در وضعیت فعلی موتورهای جستجو باید زمان و هزینه زیادی رو صرف کنید.

6- ارائه منابع پردازشی و قدرت بالا

یکی از مواردی که در وردپرس بیشتر ممکنه برای شما رخ بده، استفاده از افزونه نامناسب است. که باعث میشه تا هرازگاهی به دلیل عدم برنامه نویسی مناسب میزان استفاده از منابع پردازشی هاست، به بالاترین سطح ممکن برسه. به حدی که سایت دیگه قادر به پردازش اطلاعات نباشه. و با خطاهایی همچون؛ خطا در برقراری اتصال به پایگاه داده وردپرس، یا عدم نمایش برخی داده‌های سایت برخورد کنید.

بنابراین؛ در انتخاب هاست مناسب وردپرس این نکته هم دخیل است. و باید هاستی انتخاب کنید، که از منابع پردازشی که شامل ram و cpu هستند. و از قدرت بالاتری بهره‌مند باشند.

در ادامه بحث بهترین هاست برای وردپرس داریم؛

امروزه؛ استفاده از تکنولوژی هاردهای پرسرعت SSD باعث می‌شوند. تا سرورها سرعت و قدرت پردازش بالایی را داشته باشند. تا بتوانند در کوتاهترین زمان ممکن، اقدام به ارسال داده‌ها از طریق مرورگر برای بازدیدکنندگان سایت کنند.

از سوی دیگر، با به‌روزرسانی مفسرهایی که روز به روز در حال صورت گرفتن هستند. و هم‌اکنون که php در نسخه 7 به بالا منتشر شده. اگر بستر مناسب، تغییر نسخه php برای وبسایت شما فراهم باشه. قادر خواهید بود. تا با ارتقاء اون به سطح بالاتر، از سرعت بیشتری هم برخوردار شده. و سایت پر سرعتی داشته باشید.

همانطوری که، در تصویر میبینید در این نمودار بین دو نسخه‌های 3.6 و 4.1 وردپرس که در آنها از دو نسخه php 7 و php 5.6 استفاده شده است. بیش از دو برابر افزایش سرعت را در وبسایت خود خواهیم داشت. که در صورت به‌روز بودن نسخه وردپرس، و تمامی افزونه‌هایی که با php 7 سازگار باشند. این میزان نیز، تقریبا به دو برابر میرسد. که واقعا کاربردی است. و تاثیر خوبی در افزایش سرعت پردازش و بارگزاری داده‌های سایت ما خواهد داشت.

بهترین هاست برای وردپرس

7- هزینه هاست مناسب

اصلی ترین نیاز در هر زمینه خدماتی هزینه‌ای است. که برای آن صرف می کنیم. برای تهیه هاست وردپرس نیز، این نیاز شدیدا احساس می شود. و کاربرانی که تمایل به خرید هاست دارند. بنا به امکاناتی که شرکت هاستینگ در اختیار آنها قرار می دهد. هزینه‌ای که می تواند بهترین بازدهی را برای آنها داشته باشد. را انتخاب می کنند.

همونطور که خود شما هم در انجمن‌ها و گروه‌های شبکه‌های اجتماعی مشاهده کردید، هنگامی که کاربران قصد دارند تا هاستینگ سایت خودشونو تغییر بدهند، با مطرح کردن چند شرکت میزبانی که اونها رو بر اساس نیازهای اقتصادی اولویت بندی کردند. نام میبرن و از سایر دوستان میخوان تا در این لیستی که تهیه شده، کدوم هاستی با این هزینه برای اونها مناسبه و میتونه، آپشن‌های بیشتری در اختیارشون قرار بده.

8- آپتایم بالا

ابتدا لازمه تا با واژه آپتایم آشنا بشیم. منظور از آپتایم همون پایداری و میزان در دسترس بودن یک سرور در طول 365 روز از یک سال هستش. و یک شاخص عددی برای سنجش میزان روشن بودن، یک سرور در طول این مدته که با عددی بر حسب درصد مشخص میشه.

این سنجش برای موتورهای جستجو، خیلی مهمه! که شما در طول این مدت تا چه حد آپتایم بوده سایتتون و یا از دسترسی خزنده‌ها خارج شده. هر چه میزان آپتایم هاستی که ازش استفاده میکنید، بالاتر باشه. و در طول این بازه زمانی کمتر برای موتورهای جستجو اتفاق بیفته، که نتونن به سایت شما دسترسی داشته باشن، میشه گفت که از هاست مناسب و خوبی در وردپرس برخوردار هستید.

بنابراین آپتایم مناسب برای یک هاست اونطوری که گفته میشه، 99 درصد هستش به این معنیه که بر اساس یک سال میشه چیزی حدود 3.6 روز که یک سرور خاموش بوده. و یا به هر دلیلی برای موتور جستجو در دسترس نبوده، پس باید سعی کنید، هاستی رو انتخاب کنید. که آپتایم خیلی بالایی رو داشته باشد.

ادامه بهترین هاست برای وردپرس ..

بر همین اساس، تمامی میزبان‌ها از کنترل‌پنل‌هایی مثل سی‌پنل و دایرکت‌ادمین برای دسترسی به هاستی که به مشتریان خودشون ارائه میدن. و از WHMCS به عنوان یک CRM و مدیریت مشتریان استفاده می‌کنند، خود این دو سیستم لازمه که همیشه آپدیت و به‌روز باشند. تا مشکلاتی برای میزبان سایت و در راس آن مشتریان و سایت‌های میزبانی شده بوجود نیاد، خصوصا مشکلات امنیتی و هک!

9- پشتیبانی و خدمات مشتریان

خب بعد از اینکه، ما هاست وردپرس خودمون رو خریداری کردیم. مطمئنا در طول مدت زمان استفاده از اون به مشکلات ریز و درشت بر میخوریم. که لازمه تا، پشتیبانی هاست در صدد رفع اون مشکلات ما را راهنمایی کنه.

قبل از فروش و ارائه خدمات، تمرکز بر روی ارائه پشتیبانی حرف اول رو میزنه. و باید؛ به نحو احسنت به بحث پشتیبانی مشتریان بها داده شود. ممکنه تا برای سایت وردپرسی شما، مشکلی پیش بیاد. که هیچگونه راهکاری که در کوتاه‌ترین زمان ممکن بتونید، در جهت رفع مشکلتون انجام بدین پیش پای شما وجود نداشته باشه. و تنها راه حل، مشکل با وجود یک بک‌آپ قابل حل بوده. و مشکلتون رو برطرف کنه.

اینجاست که؛ خدمات مشتریان میاد وسط و در صورتی که میزبانی وب شما به صورت منظم، و مطمئن از کلیه سایت‌های میزبانی شده، یک بک آپ که بتونه در کوتاه‌ترین فواصل زمانی ممکن تهیه کنه. به کار شما میاد. و با ارسال یک تیکت ساده میتونید مشکل خودتون رو برطرف کنید.

بهترین هاست برای وردپرس

1) زمان و نحوه پاسخگویی پشتیبانی هاست:

اما، صرفا ماجرا به این ختم نمیشه. بلکه؛ بخش اصلی ماجرا درست زمانی رخ میده که، شما تیکت برای پشتیبانی و درخواست خودتون ارسال می کنید. حالا اگر؛ شرکت میزبانی تیکت شما رو در بهترین زمان ممکن بتونه مورد بررسی قرار داده. و بک آپ رو برای رفع مشکل ریستور کنه باید گفت که سایت شما خیلی خوش شانس هستش. که چنین میزبانی وب نصیبش شده.

اما اگر، تیکتی که ارسال میکنید، ساعت‌ها منتظر بمونید تا مورد بررسی قرار بگیره. و تازه به شرطی با جواب مثبت در جهت رفع مشکل روبه‌رو بشین، دیگه وقت از دست رفته و این کار به دلیل اینکه موتورهای جستجو، چندین بار در طول این مدت زمان برای بررسی به‌روزرسانی سایت وارد اون شدند.

اما؛ هیچگونه دیتای جدیدی رو دریافت نکردند. تا ایندکس کنن. همین امتیاز منفی در یک بازه زمانی کوتاه باعث ایجاد کلی ضرر و زیان براتون خواهد شد.

2) دسترسی به امکانات هاست:

از دیگر مواردی که؛ هاست‌های مناسب وردپرس می توانند. در اختیارمون بگذارند امکان دسترسی به امکانات هاستینگ خریداری شده است. تا برای هر کاری لازم نباشه. تا با ارسال تیکت به پشتیبانی درخواست فعال سازی یک قابلیت رو داشته باشیم.

به عنوان نمونه؛ یکی از مشکلاتی که سایت‌های وردپرسی با اون درگیر هستند. اینه که حملاتی روی سایت صورت بگیره. تا اقدام به ایجاد اختلال در سایت کنند. حالا؛ این حملات می تونه، بخاطر خصومت شخصی باشه. و یا هدف خاصی که قصد سوء استفاده از سایت شما رو داره. و در هر صورت هم تاثیر منفی بر روی وبسایت شما خواهد گذاشت.

پس لازمه؛ تا ما به فایروال و مواردی که از این مشکلات جلوگیری خواهند کرد. استفاده کنیم. تا به حد کافی جلوی هر گونه سوءاستفاده رو بگیریم.

10- تعداد سایت‌های میزبانی شده در سرور

در سرویس هاست‌های اشتراکی، به دلیل اینکه چندین وبسایت روی یک سرور میزبانی می شوند. هنگامی که بازدید، یک وبسایت و مصرف از منابع نسبت به سایرین در حد بالاتری قرار بگیره. و از حالت نرمال خارج بشه، باعث میشه تا سایت شما هم تحت ‌الشعاع این موضوع قرار گرفته. و با افت سرعت و پردازش اطلاعات مواجه بشه.

گاها؛ دیده میشه میزبانی‌هایی هستند که، به صورت غیراستاندارد سرور رو به گونه‌ای کانفیگ کردند. که همین موضوع باعث میشه تا برخی سایت‌ها باعث ایجاد اختلال در سایت‌های دیگر شوند. برای حل این مشکل دو راهکار برای میزبانی وجود دارد.

1) ارائه منابع به صورت پردازشی به هر وبسایت:

اولین راه، اینه که میزبانی سایت بیاد و طوری کانفیگ سرور رو انجام بده. که منابع به صورت پردازشی شده. و درست بین وبسایت‌ها تقسیم‌بندی بشن، پس؛ در این صورت هر وبسایت که از منابع کمتری استفاده میکنه.

باقی منابع رو میتونه، در اختیار وبسایتی که مصرف بالاتری داره، قرار داده. و مشکل را برطرف کنه. اما؛ این راهکار زیاد جالب نیست. چراکه ممکنه تا حالتی پیش بیاد که، چندین وبسایت یک باره مصرف کل منابع سرور رو بگیرن. و به سایت‌هایی با مصرف کم هم تاثیر منفی بگذارند.

2) کاهش تعداد سایت‌های میزبانی شده:

این راهکار نسبت به راهکار قبلی بهتر و بهینه‌تر است. و صد در صد پاسخگوی نیاز ما خواهد بود. در این صورت، اگر به عنوان مثال یک سرور برای 10 وبسایت تخصیص داده شود. و در مقابل سرور دیگری با همین مشخصات در اختیار بیش از 100 وبسایت باشد، با یک تست ساده از نظر سرعت و پردازش اطلاعات روشن است. که سروری با 10 سایت میزبانی شده. بهتر از سروری با، چندین سایت میزبانی شده. جوابگوی نیاز کلیه سایت‌ها خواهد بود.

هرچند که؛ 10 وبسایت میزبانی شده. در بالاترین سطح ترافیک و فضای اشغال شده. در سرور قرار داشته باشند. جالب است. بدانید که، روی سرورهای میزبان هاست وردپرس و هاست ووکامرس تعداد بسیار محدودی سایت نگهداری می شود.

ادامه بهترین هاست برای وردپرس ..

11- انتقال اطلاعات سایت

این مورد رو نمی توان، به عنوان یک ملاک اصلی برای هاست مناسب وردپرس در نظر گرفت. اما؛ اگر می بینید، میزبانی وب سایتی اقدام به ارائه خدماتی به صورت رایگان مثل؛ انتقال اطلاعات رایگان هاست، نصب رایگان سیستم‌های مدیریت محتوا، سئو و بهینه‌سازی وبسایت از نظر افزایش سرعت با استفاده از راهکارهایی همچون کش سرور و… میکنه حتما ازش استقبال کنید.

و از چنین هاستی استفاده کنید. اما این نکته رو هیچگاه، از خاطرتون فراموش نکنید. که سایر موارد نیز به نحو احسنت رعایت شده باشند. چرا که وقتی آپتایم مناسب، امنیت، فضای و پهنای باند مناسب و… وجود نداشته باشه. ارائه چنین خدماتی به صورت رایگان نه تنها به درد شما نمیخوره. بلکه عملا کاربردی هم نخواهد داشت.

و نکته دیگه اینکه هاستینگ مورد نظر رو طوری اولویت بندی کنید. تا بیشترین اولویت استفاده از هاستی باشه که گارانتی بازگشت هزینه در مدت زمان 7 روز را برای شما فراهم کرده. باشه، تا در این مدت 7 روز به صورت کامل هاست خریداری شده رو مورد سنجش و ارزیابی قرار بدین. و از نظر بارگزاری و افزایش سرعت سایت هم، در بالاترین رده ممکن قرار گرفته باشند.

 

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

اسکرول به بالا