در این مطلب و آموزش از وبوآپ تصمیم داریم، به موضوع معرفی 10 تگ و متا تگ موثر در سئو بپردازیم. پس برای اطلاعات بیشتر، همراه ما باشید.
برای بهره مند شدن از کد تخفیف اسکای روم میتوانید، از این صفحه اقدام نمایید.
متا تگ ها چه چیزی هستند؟
- تگ Title
- تگ Description
- Headings
- لینک ها (<a>)
- شناسه تصاویر (alt)
- تگ Canonical
- تگ Robots
- تگ country ,location و geo.position
- تگ publisher
- تگ های Index و Noindex
تگ Title
تگ Title یا عنوان صفحه مهم ترین تگ موجود در یک صفحه وب و همچنین مهم ترین فاکتور سئو On Page است. موتور های جستجوگر به طور معمول با همان عنوان قرار گرفته داخل این تگ، نتایج جستجو را نشان می دهند.
تگ Description
تگ توضیحات دومین تگ مهمی است. که موتور های جستجوگر به آن توجه می کنند. و آن را به طور مستقیم در نتایج جستجو و زیر عنوان صفحه نمایش می دهند.
Headings
Heading و یا همان سر تیتر های صفحه سومین فاکتور مهم در کدنویسی سایت هستند. مهم ترین سرتیتر <H1> و کم ارزش ترین سرتیتر <H5> است. سرتیتر <H6> دیگر از نگاه گوگل ارزشی ندارند و با تگ <P> یکی گرفته می شود. در طراحی سایت باید توجه داشت که سعی کنید. تا تنها یک <h1> در هر صفحه قرار دهید. و همچنین؛ محتوای تگ h1 و تگ title باید یکی و یا کاملا نزدیک به یک دیگر باشد. و قبل از تگ h1 هیچ تگ heading دیگری نباید استفاده گردد.
لینک ها (<a>)
لینک ها و یا همان تگ <a> باعث وصل کردن صفحه ای به صفحه ی دیگری در وب می شوند. و مهم ترین فاکتور سئو و بهینه سازی سایت هستند. در استفاده از لینک ها سعی کنید از ویژگی title در تگ ها استفاده کنید. و بهتر است، با استفاده از ویژگی (Target=(_blank لینک های خارجی را در تب جدید باز کنید. و همچنین بهتر است، لینک های خارجی کم کیفیت را nofollow کنید. و بهتر است؛ تا به هیچ عنوان لینک های داخلی خود را nofollow نکنید.
شناسه تصاویر (alt)
موتور های جستجوگر با استفاده از ۳ روش کلی مفهوم یک تصویر را متوجه می شوند. با استفاده از alt و یا همان عنوان تصویر، با استفاده از نام و آدرس تصویر و با استفاده از محتوای صفحه و محتوای قبل و بعد تصویر. بهتر است. تا حداقل یک تصویر شاخص برای هر صفحه در نظر بگیرید. و کلمه کلیدی صفحه خود را در alt آن قرار دهید.
تگ Canonical
تگ Canonical یکی از تگ های مهم سئو سایت است. که بین تگ باز و بسته <head> قرار می گیرد. موتور های جستجوگر با استفاده از این تگ آدرس اصلی صفحه را متوجه می شوند. و در نتایج جستجو به نمایش می گذارند، وظیفه این تگ هدایت صفحات مشابه به یک صفحه ریشه است. برای اینکه مطالب در صفحات مختلف سایت گذاشته شود. و بعنوان مطلب تکراری محسوب نگردد از این تگ استفاده می شود.
تگ Robots
تگ Robots مستقیما با خزنده ی موتور های جستجوگر در ارتباط است، خزنده های گوگل یا هر موتور جستجوگر دیگری با بررسی این تگ از شما اجازه می گیرد. که صفحات شما را ایندکس کنند و یا ایندکس نکنند. اگر این تگ به صورت noindex باشد موتور های جستجوگر سایت شما را در نتایج جستجو نمایش نمی دهند. و اگر noindex نباشد. و یا اصلا تگی با این عنوان وجود نداشته باشد موتور های جستجوگر به حالت پیش فرض خود بر می گردند. و سایت شما را ایندکس می کنند.
تگ location و geo.position
تگ location که مشخص کننده موقعیت محل ارائه خدمات شما است. و تگ geo.position که مشخص کننده مختصات دقیق دفتر کار شما در نقشه (گوگل مپ) است اشاره کرد.
تگ publisher
تگ publisher تگی از صفحه گوگل پلاس سایت شما را به موتور های جستجوگر معرفی می کند. استفاده از تگ publisher به طور مستقیم هیچ تاثیری در رتبه سایت ندارد اما می تواند در ایجاد Knowledge Graph کمکتان کند.
برای خرید کلاس آنلاین اسکای روم میتوانید، در این صفحه اقدام نمایید.
تگ های Index و Noindex
موتور های جستجوگر با بررسی این تگ از شما اجازه می گیرند. که صفحات شما را ایندکس کنند. و یا ایندکس نکنند. اگر این تگ به صورت noindex باشد موتور های جستجوگر صفحه مذکور را در نتایج جستجو نمایش نمی دهند. و اگر noindex نباشد. و یا تگی به این اسم وجود نداشته باشد موتور های جستجوگر به صورت پیش فرض صفحه مذکر را ایندکس می کنند.