درود خدمت همراهان عزیز وبوآپ. همراهتان هستیم، با معرفی؛ 11 نرمافزار رایگان برای برگزاری جلسات آنلاین که حتماً باید از آنها استفاده کنید.
برای بهره مند شدن از کد تخفیف اسکای روم میتوانید، از این صفحه اقدام نمایید.
نرمافزار برگزاری جلسات آنلاین رایگان
انتخاب یک نرمافزار درست و حسابی برای برگزاری جلسات آنلاین، به شدت مهم است. چون که؛ این قضیه کاملاً با میزان کیفیت جلسات شما ارتباط مستقیم دارد. ما بعد از کلی بررسی و با توجه به تجربهای که داشتیم، به یک لیستی از بهترین نرمافزارهای برگزاری جلسات آنلاین رسیدیم. که در ادامه باهم بررسیشان میکنیم.
گوگل میت (Google Meet)
گوگل میت، یکی از سرویسهای گوگل برای بیزینسها است. که برای برگزاری جلسات آنلاین به شدت خفن و کاربردی است. یکی از جذابترین ویژگیهایش هم آن است. که نیازی نیست نرمافزار آن را روی کامپیوتر نصب کنید، فقط کافی است به وبسایت meets.google.com بروید. و به راحتی از آن استفاده کنید.
گوگل میت به طور خودکار، نور تصویرتان را زیاد میکند. صداهای اضافه را هم از پس زمینه حذف میکند. زیرنویس دارد. قابلیت تنظیم grid دارد. علاوه بر اینها، شما میتوانید کیفیت تصویر را افزایش یا کاهش دهید، صفحه کامپیوترتان را با بقیه به اشتراک بگذارید. (Screen Sharing) و جلسه را ضبط کنید. گوگل میت، یکی از سرویسهای گوگل است. شما از داخل Gmail و تقویم گوگلتان هم مستقیماً به آن دسترسی دارید.
زوم (Zoom)
مطمئنیم که اسم این نرمافزار را شنیدهاید، چون از اولین روزهای کرونا و قرنطینه گل کرد. همین ابتدای کار بگوییم که نرمافزار زوم، کاملاً رایگان نیست. و ورژن رایگانش فقط به قابلیتهای زیر دسترسی دارد:
▪میتوانید تا 100 نفر را در جلسات کنار هم داشته باشید.
▪فقط 40 دقیقه زمان دارید تا جلسهتان را جمع کنید.
▪ولی برای تماسهای 2 نفره، هیچ محدودیتی ندارید.
به هرحال نگران نباشید. شما با همین حساب کاربری رایگانی که میسازید، کلی کار میتوانید انجام دهید. مثلاً؛ میتوانید جلسه را ضبط کنید، انواع فایل را جا به جا کنید. به صورت آنلاین و همزمان چت کنید. با اموجیهای مختلف به موضوعاتی که در جلسه مطرح میشود، ری اکشن نشان دهید. و صفحه کامپیوترتان را هم به با بقیه به اشتراک بگذارید.
اسکایپ (Skype)
این نرمافزار همیشه جزو اولین انتخابهای افراد است. و به طور کلی کار ما را راه میاندازد.
برای استفاده از اسکایپ، باید نرمافزار/اپلیکیشن آن را روی کامپیوتر/موبایلتان نصب کنید. و به صورت کاملاً رایگان، جلسات خود را با حداکثر، 50 نفر برگزار کنید.
شما در طول روز میتوانید 10 تماس تلفنیِ چهار ساعته داشته باشید. و برای برگزاری جلسات کافی است. تا لینک جلسه را برای اعضا بفرستید.
اسکایپ قابلیت اشتراک گذاری صفحه و ارسال فایل را هم دارد. که میتوانید؛ به راحتی از آن استفاده کنید.
دیسکورد (Discord)
همینطور که پیش میرویم، تعداد افرادی که از دیسکورد استفاده میکنند؛ بیشتر میشود. راستش را بخواهید، این نرمافزار آنقدر خودش هیجان انگیز است. که حتماً باید سری به آن بزنید!
خودشان در وبسایتشان نوشتهاند، که اینجا، فضایی برای دورهم جمع شدن است. و همه فرصتی برای حرف زدن دارند. باید توجه کنید؛ که ماهیت این نرمافزار کمی متفاوتتر از اسکایپ یا زوم است.
برای مثال، در ابتدای کار شما یک کانال میسازید، نه یک جلسه آنلاین. اما؛ میتوانید تا 50 نفر را در آن کانال اضافه کنید. و از امکاناتش استفاده کنید. یعنی:
- تماس ویدیویی یا صوتی بگیرید.
- هر فایلی که میخواهید را به اشتراک بگذارید.
- صفحه کامپیوتر یا موبایل خود را با بقیه، شِر کنید.
- صدها گروه به درد بخور و کاربردی در دیسکورد وجود دارند. که شما میتوانید به راحتی در آنها عضو شوید.
مایکروسافت تیمز (Microsoft Teams)
این برنامه کاملاً رایگان نیست. اماY مطمئنیم که نسخه رایگانش هم نیازهای شما را به بهترین شکل برطرف میکند. برای مثال:
▪میتوانید جلسات خود را به صورت صوتی و تصویری برگزار کنید.
▪حداکثر، 100 نفر را میتوانید در هر جلسه شرکت دهید.
▪هر جلسه، میتواند تا 1 ساعت طول بکشد.
▪امکان اشتراکگذاری صفحه، تغییر پسزمینه افراد در تماس ویدیویی و برنامهریزی جلسه وجود دارد.
▪میتوانید به صورت همزمان روی فایلهای آنلاین word، Excel و PowerPoint کارکنید.
مایکروسافت ادعا میکند. که توانسته است. محیطی ساده و کاربردی را برای کاربرانش بسازد. تا مثل همیشه از نرمافزارهای این کمپانی لذت ببریم.
لایو استورم (Live Storm)
برای لایو استورم، کافی است. که با مرورگر خود وارد وبسایتشان شوید. و بعد از ثبتنام، جلسه آنلاین خود را برگزار کنید. (یعنی نیازی نیست نرمافزار نصب کنید!)
❔❕پلنِ رایگان لایو استورم چه ویژگیهایی دارد ؟
شما میتوانید، با حداکثر 4 نفر جلسه بگذارید. و هر جلسه نمیتواند بیشتر از 20 دقیقه طول بکشد.
همچنین؛ این برنامه، قابلیت اشتراکگذاری صفحه و انواع فایل را هم دارد.
ور بای (Whereby)
این برنامه هم نیازی به نصب ندارد. و برای استفاده از آن، باید به وبسایتشان بروید. آنجا ثبتنام کنید. و بعد از آنکه پلن رایگانش را انتخاب کردید، میتوانید به راحتی جلسات آنلاین خود را برگزار کنید.
وِر بای، مانند؛ باقی برنامهها، از قابلیتهایی مثل:
- اشتراک گذاری صفحه
- اشتراکگذاری انواع فایل
- تماس صوتی، ویدیویی و چت آنلاین برخوردارد است.
برای خرید کلاس آنلاین اسکای روم میتوانید، در این صفحه اقدام نمایید.