پنالتی گرفتن سایت از طریق گوگل

پنالتی گرفتن سایت از طریق گوگل

در این مطلب و آموزش از وبوآپ تصمیم داریم، به موضوع پنالتی گرفتن سایت از طریق گوگل بپردازیم. پس برای اطلاعات بیشتر، همراه ما باشید.

⭐برای بهره مند شدن از کد تخفیف اسکای روم میتوانید، از این صفحه اقدام نمایید.⭐

جریمه های گوگل

بطور کلی؛ جریمه ها در گوگل به دو دسته تقسیم می شود:

✔جریمه مستقیم
جریمه غیرمستقیم 

🔰جریمه های مستقیم، در گوگل وبمستر بخش Manual Actions قابل مشاهده  است. که به کاربر امکان مشاهده خطاها و همچنین راه حل پیشنهادی برای رفع آن ها را می دهد.

🔰جریمه های غیر مستقیم، باتوجه به اینکه منبع جریمه الگوریتم ها هستند. قابل شناسایی نیستند. ممکن است؛ شما کاری مغایر با قوانین گوگل انجام داده باشید و یا به صورت ناخودآگاه قوانین گوگل را نقض کرده باشید. 

پنالتی گرفتن سایت از طریق گوگل

از کجا متوجه شویم؛ که سایت پنالتی شده است؟ 

1) سایت برای نام برندتان در رتبه بندی دیده نمی شود. اگر با تمام کلید واژه ها دیده نشود حداقل باید با نام برند در جستجو رتبه داشته باشد.
2) اگر در هنگام جستجو نام برند، شبکه های اجتماعی مربوط به برند قبل از سایت اصلی در نتایج جستجو دیده می شود.
3) با جستجوی site:yourdomain.com نتیجه ای مشاهده نمی کنید.
4) تمام صفحات سایت از نتایج جستجو در گوگل یکباره حذف‌ شده باشد.
5) وقتی لینک وب سایت خود را در گوگل باز می کنید، به صفحه ای به جز صفحه Home شما می رود.

برخی از دلایل پنالتی شدن سایت توسط گوگل

1) خرید لینک:

یکی از اقداماتی که برای بالا بردن رتبه سایت در گوگل انجام می گیرد، استفاده از بک لینک می باشد. که بسیار هم تاثیر گذار می باشد. اما؛ باید توجه داشت که بک لینک گذاشتن همیشه تاثیر مثبت نمی گذارد. خرید لینک از سوی گوگل دستکاری رتبه صفحه است. و قطعا وب سایت هایی که لینک خریداری می کنند جریمه می شوند.

2) تبادل لینک بیش از حد:

تبادل لینک نیز مانند؛ بک لینک از پارامترهای سئو می باشد. اما؛ تبادل بیش از حد لینک نیز توسط گوگل جریمه می شود.  

3) محتوای تکراری:

در ایجاد مطالب سایت، نباید از محتوای تکراری و کپی شده از وب سایت های دیگر استفاده کنید. تا جایی که امکان دارد محتوای منحصر بفرد خود را داشته باشید. سایت‌  Copyscape به شما نشان می‌دهد که کدام سایت، مطالب شما را کپی کرده‌اند.

یکی از مشکلات رایج در ایجاد محتوای تکراری باز شدن آدرس ما با چند پروتکل مختلف است. برای مثال؛ اگر سایت با آدرس های  http://domain.tld و http://www.domain.tld دیده می شود. به معنای محتوای تکراری در کل سایت است. برای جلوگیری از کاهش افت سایت در نتایج گوگل و پیشگیری از پنالی شدن وب سایت خود بهتر است عمل تغییر مسیر 301 ( ریدایرکت ۳۰۱ ) را انجام دهید.

4) خطای 404:

خطای 404 زمانی رخ می دهد که شما یکی از صفحات خود را حذف کنید. و وقتی کاربری آن صفحه را توسط جست و جوی کلمه کلیدی مربوطه باز می کند. با خطای 404 رو به رو می شود. از نظر گوگل این به معنای اهمیت ندادن به محتوای وب سایت است. به همین دلیل در راستای اهمیت به کاربران، وب سایت هایی که خطای داخلی 404 دارند را جریمه می کند.

5)  خطای 503:

خطای 503 به دلیل ترافیک زیاد یا انجام بروزرسانی سرور رخ می دهد. و همچنین؛ می تواند به دلیل حملات به وب سرور با وب سایت باشد. که نشان می دهد وب سرور از دسترس خارج شده است.

⭐برای خرید کلاس آنلاین اسکای روم میتوانید، در این صفحه اقدام نمایید.⭐

 

 

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

اسکرول به بالا