همه چیز درباره فروشگاه‌ ساز و انواع آن

همه چیز درباره فروشگاه‌ ساز و انواع آن

با درود فراوان خدمت همراهان عزیز و همیشگی وبوآپ🌼 همراه شما هستیم، با آموزشی دیگر درباره؛ همه چیز درباره فروشگاه‌ ساز و انواع آن

⭐برای بهره مندشدن از کد تخفیف اسکای روم میتوانید، از این صفحه اقدام نمایید.⭐


فروشگاه ساز دقیقاً چیست و چه کاربری دارد؟

زمانی که شما قصد ساختن یک فروشگاه آنلاین را دارید، به سیستمی نیاز خواهید داشت که این فروشگاه را برای شما مدیریت کند. سیستمی که از طریق آن بتوانید، محصولات خود را وارد کنید، موجودی انبار خود را مشخص نمایید، کوپن‌های تخفیف تعریف کنید، سفارش‌های مشتری‌ها را بگیرید. و  همه‌چیز را به هم وصل کنید.

اینجاست که مفهومی به اسم فروشگاه‌ساز مطرح می‌شود. سیستم‌هایی که دقیقاً با هدف ساخت فروشگاه اینترنتی (E-Commerce) ساخته شده‌اند. اما، مشکل اینجاست که این فروشگاه‌سازها کم نیستند. زمانی که شما تصمیم می‌گیرید، یک فروشگاه‌ساز انتخاب کنید، متوجه خواهید شد که ده‌ها انتخاب مختلف پیش روی شما هستند. سیستم‌هایی که هر کدام مزایا و معایبی نسبت به دیگران دارند.

همه چیز درباره فروشگاه‌ ساز و انواع آن


دو نوع مختلف فروشگاه‌سازها

در مجموع، سیستم‌های فروشگاه‌ساز به دو دسته کلی تقسیم می‌شوند. تعدادی از این فروشگاه‌ها هستند، که به صورت کد باز (Open Source) در اختیار شما قرار می‌گیرند. و دسته دیگری از آنها هم به صورت اشتراکی (SaaS). در ادامه هر دو دسته را به صورت کامل‌تر مورد بررسی قرار خواهیم داد.

همه چیز درباره فروشگاه‌ ساز و انواع آن

1/فروشگاه‌سازهای کد باز (Open Source)

اینها سیستم‌هایی هستند، که به صورت رایگان در اختیار کاربران قرار می‌گیرند. و به دلیل اینکه کد آنها قابل دسترسی است. از هر نظر قابل ویرایش هستند. فروشگاه سازهای کد باز بر روی هاست خود شما سوار می‌شوند. و استفاده از آنها به کمی تخصص و مهارت نیاز دارد.

زمانی که شما از یک فروشگاه ساز کد باز استفاده می‌کنید، قطعاً به امکانات مختلفی نیاز پیدا خواهید کرد. اولین چیزی که برای استفاده از این فروشگاه‌سازها لازم است، خرید یک قالب مناسب است. پس از آن، شما نیاز دارید این سیستم را به درگاه پرداخت یکی از بانک‌های ایرانی مجهز کنید. و بنابراین؛ نیاز به یک افزونه در این زمینه خواهید داشت. در واقع، هر امکان بیشتری که قرار است به سیستم خود اضافه کنید، به احتمال زیاد برایتان هزینه بر خواهند بود.

📌فروشگاه‌ساز‌های کد باز مطرحی که در ایران استفاده می‌شوند!

توجه داشته باشید که تمام فروشگاه‌سازهای کد بازی که در ایران استفاده می‌شوند، در حقیقت ترجمه سیستم‌های خارجی هستند. سیستم‌هایی که توانسته‌اند در دنیا مقبولیت خوبی به دست بیاورند. و بنابراین؛ ایرانی‌های عزیز هم دست به کار شده‌اند. و آنها را به زبان فارسی ترجمه کرده‌اند.

همه چیز درباره فروشگاه‌ ساز و انواع آن

این فروشگاه‌سازها را در ادامه به شما معرفی می‌کنیم:

  • فروشگاه‌ساز ووکامرس
  • فروشگاه‌ساز جوملا
  • فروشگاه‌ساز پرستاشاپ
  • فروشگاه‌ساز اپن کارت
  • فروشگاه‌ساز مجنتو
  • فروشگاه‌ساز دروپال

2/فروشگاه سازهای اشتراکی (SaaS)

این سیستم‌ها بر اساس اشتراک کار می‌کنند. این یعنی؛ شما بابت دریافت سیستم و خدمات آن، یک هزینه سالیانه به این سیستم‌ها پرداخت خواهید کرد. به این سیستم‌ها اصطلاحاً SaaS یا همان Software as a Service گفته می‌شود. زمانی که شما از یک سیستم اشتراکی استفاده می‌کنید، سایت شما بر روی هاست این سرویس قرار می‌گیرد. و تمام خدمات لازم نیز از طرف شرکت ارائه دهنده فروشگاه ساز به شما داده خواهد شد.

درست است که استفاده از این سیستم‌ها رایگان نیست، اما در عوض هزینه‌های جانبی همچون خرید قالب، افزونه، استخدام طراح سایت، اجاره هاست و … هم ندارند. به علاوه، راه‌اندازی فروشگاه و یادگیری کار با سیستم آنها نیز به مراتب ساده‌تر از سیستم‌های کد باز است.

📌فروشگاه‌ساز‌های اشتراکی مطرحی که در ایران عرضه می‌شوند!

فروشگاه‌سازهای اشتراکی در جهان کم نیستند. شاید از مطرح‌ترین آنها بتوان به شاپیفای و بیگ کامرس اشاره کرد. اما متاسفانه؛ هیچ کدام از آنها به ایران خدمات ارائه نمی‌دهند. با اینحال، در چند سال اخیر ما شاهد فروشگاه‌سازهای ایرانی مختلفی بوده‌ایم که به صورت اشتراکی کار می‌کنند.

مطرح‌ترین این فروشگاه‌سازها موارد زیر هستند:

  • فروشگاه ساز پرتال
  • فروشگاه‌ ساز شاپفا
  • فروشگاه‌ ساز سبد خرید
  • فروشگاه‌ ساز بیدک
  • فروشگاه‌ ساز سازیتو
  • فروشگاه‌ ساز کاموا

❓کدام یک از این دو نوع سیستم را انتخاب کنم؟

انتخاب نوع سیستم، کاملاً بستگی به سطح توانایی و خواسته‌های شما دارد. همانطور که گفتیم، فروشگاه‌سازهای اشتراکی به دلیل سادگی و وجود پشتیبانی، برای افراد تازه‌کار انتخاب بهتری هستند. اما سیستم‌های فروشگاه کد باز به دلیل اینکه از هر نظر قابل ویرایش هستند، دست شما را برای تغییرات عجیب و غریب باز می‌گذارند.

⭐برای خرید کلاس آنلاین اسکای روم میتوانید، در این صفحه اقدام نمایید.⭐

بهتر است، به جای آنکه بر حسب نوع فروشگاه ساز به انتخاب بپردازید، سیستم‌های مختلف را با هم بررسی کنید. و ببینید که کدام‌یک از آنها با نیازها و خواسته‌های شما همخوانی بیشتری دارد. این یعنی؛ درگیر نوع سیستم نشوید. و بیشتر به این دقت کنید که آیا سیستم مورد نظر، می‌تواند پاسخگوی نیازهای شما باشد یا نه!

همه چیز درباره فروشگاه‌ ساز و انواع آن

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

اسکرول به بالا