نکات کلیدی در انتخاب تلفن ویپ رومیزی

نکات کلیدی در انتخاب تلفن ویپ رومیزی

این مقاله در خصوص؛ نکات کلیدی در انتخاب تلفن ویپ رومیزی میباشد. پس با وبوآپ همراه باشید.

“برای آگاهی بیشتر و همچنین؛ خرید خط تلفن ویپ با وبوآپ در ارتباط باشید.🌐📞


تلفن ویپ – IP Phone چیست؟

تلفن تحت شبکه یا همان تلفن ویپ رومیزی، نسل جدید تلفن های آنالوگ میباشد. و دارای ویژگی های بسیار مثل؛ کیفیت صدای HD، صفحه نمایش رنگی و لمسی، سیستم عامل اندروید، امکان مکالمه تصویری، امکان پخش فایل های صوتی و تصویری، ارتباط بیسیم از طریق بلوتوث یا وای فای و… است. مهم ترین تمایز تلفن VoIP با تلفن های آنالوگ، در نوع پورت ارتباطی آنها میباشد. تلفن های تحت شبکه از طریق کابل شبکه و با پورت RJ45 و تلفن های آنالوگ از طریق زوج سیم و پورت RJ11 ارتباط برقرار می کنند.

انواع تلفن تحت شبکه – IP Phone

نکات کلیدی در انتخاب تلفن ویپ رومیزی

1) تلفن ویپ رومیزی کارشناسی

تلفن های ویپ ساده یا تلفن ویپ کارشناسی همانند؛ تلفن های آنالوگ هستند. و تنها تفاوت آنها نوع پورت شبکه ست. تلفن ساده ویپ علاوه بر نوع پورت ارتباطی که ماهیت این نوع گوشی ها است. میتواند، کیفیت صدای HD نیز داشته باشد.

2) تلفن ویپ رومیزی اپراتوری

نحوه انتخاب تلفن ویپ اپراتوری با توجه به دغدغه و نیاز اپراتورها کمی با تلفن های ساده متفاوت هستند. این تفاوت در تعداد کلید های روی گوشی تلفن رومیزی است. معمولا افرادی که در یک سازمان به عنوان منشی یا اپراتور فعالیت دارند، تماس های زیادی را در روز انتقال می‌دهند.

3) تلفن ویپ رومیزی مدیریتی

تلفن تحت شبکه هوشمند مدیریتی ویژگی‌های بسیار متنوع و خاصی را در اختیار مدیران یک سازمان قرار می دهد. گوشی های مدیریتی ویژگی هایی مانند صفحه نمایش رنگی و لمسی، دوربین برای مکالمه تصویری، سیستم عامل اندروید، امکان نصب انواع نرم افزارها مثل تلگرام، اینستاگرام، واتس اپ و .. دارد. همچنین امکان ارتباط با پورت های HDMI و پورت USB را جهت پخش فایل های صوتی و تصویری دارد.

4) تلفن ویپ بیسیم

سیستم های تلفن ویپ علاوه بر مزیت های بی شماری که دارد. می تواند تجهیزات کارآمد و کاملی را نیز در کنار خود داشته باشد.

7) پورت هدست

تلفن های ویپ بیسیم یا باسیم رومیزی هر دو دارای پورت هدست هستند. پورت های هدست ویپ می تواند از نوع RJ9، Jack 3.5mm، Jack 2.5mm یا USB باشد.

8) ماژول توسعه

برخی از تلفن های تحت شبکه رومیزی قابلیت توسعه کلید‌های سخت افزاری BLF را دارند. ماژول توسعه یا Expansion Module یک سخت افزار اضافی هست. که در صورت لزوم به تلفنی که این ویژگی را پشتیبانی کند، وصل و از طریق پورت AUX خاص خودش که شبیه به پورت RJ9 است متصل خواهد شد.

9) پورت شبکه اضافی

معمولا IP Phone ها دارای دو پورت شبکه هستند. این ویژگی باعث می‌شود برای ارتباط کابلی تلفن تا مرکز تلفن نیازی به کابل کشی جدید نخواهد بود. در واقع کابلی که برای کامپیوتر هر شخص آمده است به عنوان ورودی به تلفن وصل می‌شود و از پورت دوم تلفن یک خروجی به سمت کیس کامپیوتر خواهد رفت. البته هیچ تلفنی کمتر از دو پورت شبکه ندارد، اما باز هم هنگام خرید به این موضوع توجه کنید!

10) امکان مکالمه تصویری

برخی از تلفن های مدیریتی ویپ دارای دوربین برای مکالمه تصویری هستند. اگر شما مدیری هستید که می خواهید با هزینه کمتری نسبت به تجهیزات ویدئو‌کنفرانس یک جلسه رسمی تصویری داشته باشید، تلفن های ویپ یک گزینه مناسب برای شما خواهد بود.

 

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

اسکرول به بالا